sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Tyynynpäälliset / Pillowcases

Sain vihdoin ja viimein valmiiksi nämä sohvatyynyjen päälliset. Ne olivat yllättävän työläät, applikointi ei syntynyt hetkessä ja tekstin kirjomiseenkin meni tovi. Nyt ne koristavat uutta sohvaamme ja niiden pitäisi säilyä kohtalaisen siisteinä ja puhtaina huhtikuun loppuun saakka, jolloin vien ne Kansalaisopiston kevätnäyttelyyn. Tyynyjen tekstit eivät näy kuvassa kovin selvästi, toisessa lukee "My house was clean yesterday, sorry you missed it." ja toisessa "Remember, 'stressed' spelled backwards is 'desserts'." Mallit näihin tilasin täältä.

I finally got these pillowcases ready. It took more time than I thought to finnish them but now I´m happy to have them on our new couch. I bought the patterns from here.


8 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Oulun neulojista löysin tieni tänne. ;oDD

Kangaskasa kirjoitti...

Ihanat tyynynpäälliset! Minäkin olen huomannut, että aplikointi vie yllättävän paljon aikaa. Ja lisäksi kirjoit, mitä en ole juurikaan kokeillut.

Päivi kirjoitti...

Hauskat tyynyt. Vasemmanpuoleinen sopii tosi hyvin käsityön tekijöille. Mielummin tekee jotain luovaa siivoamisen sijaan.

TilkkuSatu kirjoitti...

Ihanat tyynyt, tekstit tosi hyvät ;)

Sari kirjoitti...

Hienot tuli! :)

Ultsi kirjoitti...

Onpa hauskat tyynyt! Ja sohvankin suhteen makusi on hyvä, meillä on samanlainen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa
tyynysi ovat ihan IHKUJA. todella tuo vasemman puoleinen sopisi myös myös minulle. kävityöt ensin ja sitten joskus siivotaan ;))

terkuin pirjo oulusta

Marika kirjoitti...

Ihanat tyynyt ja sopivat tosi hyvin teidän sohvalle ! Siinä vain haastetta pitää ne puhtaina näyttelyyn saakka...ai niin eihän sohvalla saanut syödä, vai miten se oli ? ;0)
Kiitos muuten kauppalinkistä, tuolta voisi löytää jotain kivaa sitten kun jää aikaa tilkkuiluun....

T. Vatsatautinen Marika kotoa käsin