tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

Annan kämmekkäät/ Anna´s mittens

Olen luvannut jo pitkään neuloa tyttärelleni kämmekkäät. Aikaa vain ei ole ollut ja hyvää mallikaan ei ole löytynyt. Lauantaina kävimme kaupassa ja siellä tytär ilmoitti haluavansa kämmekkäät vihreästä langasta. Siispä ostin langan (7 veljestä) ja alon neuloa ihan omasta päästä. Kämmekkäät valmistuivat viikonlopun aikana ja sekä minä että tytär olimme ihmeissään noin lyhyestä toimitusajasta :-) Viime aikoina olen innostunut taas enempi neulomisesta, osuutta asiaan on varmasti oululaisten neulojien (OuNe) tapaamisilla, joissa olen ollut mukana nyt kun niitä on ollut säännöllisesti.

(Jos joku haluaa näiden ohjeen (n. 10-vuotiaalle) niin voin lähettää sen sähköpostitse. Minut tavoittaa osoitteesta maamukka ät gmail.com.)

I´ve promised to make mittens without fingers (do they have a better name?) for my DD a long time ago but I haven´t had time and I also haven´t got any good pattern. Last saturday I bought some yarn (DD said it must be green!) and started to make the mittens. I designed them at the same time I knitted them ahead and I was amazed how fast I got them ready! DD likes them very much, she is wearing them all the time :-)