perjantaina, elokuuta 04, 2006

Kuulumisia ja tekemisiä :-)

Tässä kuvassa on jo kauan aikaa sitten valmistunut hihatin. Olisin mieluusti tehnyt hihattimen itseleni tuosta ihqusta langasta, mutta sitä ei ollut tarpeeksi. Lanka riitti just sopivasti Annan hihattimeen. Ja hän on kyllä käyttänyt uutta hihatintaan niin paljon kuin se vain tällaisena hellekesänä on mahdollista :-)

Tein koevärjäyksen langanpätkälle keräämilläni pietaryrtin kukilla ja olin hieman pettynyt lopputulokseen. Vaaleanharmaasta langasta ei tullut värjättynä sellaista keltaista kuin toivoin. Siispä kukkienkeräilyinto on lopahtanut ja ajattelin värjätä jo keräämilläni kukilla jotakin muuta joskus tulevaisuudessa.

Olen viimeaikoina tehnyt ristipistoja ihan kyllästymiseen asti. Nyt ajattelin pitää tauon ja tehdä välillä jotakin muuta. Elokuun puolivälissä meillä on taas ristipistotapaaminen, yritän olla pistelemättä siihen asti koska sitten tapaamisen jälkeen olen taas niiiin innoissani etten pariin kuukauteen muuta teekkään kuin ristipistoja... Taaskaan en voi laittaa kuvia tekeleistäni, sillä ne menevät vaihtoihin. "Stitched mailart" -ryhmän vaihtotyö pitäisi olla perillä vastaanottajalla ensi viikolla, laitan kuvia sitten :-) Uudessa Suuri käsityö -lehdessä oli ristipistomalli Lordin kuvaan, jippii, kerrankin jotakin sellaista, mitä voisin tehdä 8v. pojalleni!

Pikkuhiljaa taidan saada sivun alalaidassa olevan painotickerin liikahtamaan, sillä nyt on täydessä vauhdissa "raskausaikana kertyneiden kilojen hävitys, osa 2". Ekat 5 kiloa lähtivät sukkelasti, sitten tuli pitkä tauko. Nyt olen taas motivoitunut häätämään loput 5 ylimääräistä kiloa ystäväni tuella. Päätimme nimittäin, että tilaamme kankaita jenkeistä vasta kun olemme molemmat vähän laihtuneet :-) Kun tulee nälkä, voi surffailla täällä , täällä , täällä tai täällä. Kummasti auttaa!

Ei kommentteja: