perjantaina, elokuuta 11, 2006

Raksalla

Ostin viikolla puulaatikon roomboxia varten. Aikaisemmin päätin, että tämän roomboxin teen kierrätysmateriaalista enkä osta mitään siihen tarvittavaa, mutta kun ei ollut mitään laatikkoa mihin tehdä ja tämä oli niin halpakin (5e) niin pakko oli ostaa. Ja täytyy tässä samalla tunnnustaa että olen ostanut myös joitakin muita tarvikkeita nukkekotitavaroita varten, esim. metallilankaa, Cernit-massaa ja useammanlaista liimaa. Mutta nyt en enää osta mitään, yritän pitää edes yhden käsityöharrastuksen lompakkoystävällisenä.

Raksalla on tullut oltua melkein joka ilta (tai pikemminkin yö). Talo on maalattu ulkoa, tapetoitu sisältä ja yläkerran lattia on lakattu. Vielä pitäisi laittaa listat ja alakerran lattia. Katollekin pitäisi jotakin tehdä, en ole vielä päättänyt teenkö taloon harjakaton vai en. Harjakaton myötä tulisi kyllä yksi pieni vinttihuone lisää. Tähän taloon tulee mulle oma käsityöhuone ja miehelle tv/pelihuone. Haluaisin tehdä talon päältäpäin valmiiksi ensin, jotta sen voisi laittaa esim. olohuoneeseen paikalle, josta se näkyy. Sittenhän sitä voisi pikkuhiljaa sisustella.

Sommittelin huoneeseen uusia huonekaluja ja ihan hyvin ne näyttivät sinne sopivan. Pöytä on tehty pahvista ja laatikosto tulitikkuaskeista, vetiminä on helmet. Tuoli on tehty metallilangasta ja pahvista, koko höskä on maalattu akryylivärillä. (Tuolin ohje löytyy täältä, mitat pitää tuplata jos tekee 1:12 mittakaavassa.) Ja huomatkaa tuo hahtuvakiekko tuolla pöytälaatikossa ;-)

1 kommentti:

Lennu kirjoitti...

Ääk, ihana! Tuohon minä EN, EN, EN aio hurahtaa :)