sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Synttärilahjani /My birthday present

Täytin pari viikkoa sitten vuosia ja sen kunniaksi sain "lainata" mieheni visa-korttia ja tilata itselleni synttärilahjan. Honeysucle cottagesta Australiasta löytyi nämä kaksi ihastuttavaa applikaatiomallia. Nyt olen myllännyt kangaskaappia ja yrittänyt löytää näihin sopivia kankaita... kaappi on täynnä kankaita, mutta mikään ei tunnu sopivalta!

Suunnittelin tekeväni ensimmäiseksi tuon teepannun, jos jättäisin siitä reunukset pois niin siitä tulisi sopivan kokoinen pannulappu. Seinällekin tuo olisi kiva, mutta en keksi meiltä sille mitään hyvää paikkaa. Sen sijaan nuo kaksi vasemman puoleista taulua on pakko saada mahtumaan jollekin seinälle. Kuvasta ei taida näkyä tekstit, toisessa lukee ""My house was clean last week, sorry you missed it!" ja toisessa "Remember, "stressed" spelled backwards is "desserts"." Ihania!!

I had my birthday couple of weeks ago and my husband promised to buy me a birthday present from Honeysucle cottage, which is in Australia. I found these two lovely patterns. Now I have been searching for fabrics from my closet (which is full of fabrics), but I haven´t found anything good enough for these applications.

The patterns on the left side are very nice, there is a text "My house was clean last week, sorry you missed it!" and on the other pattern there is said "Remember, "stressed" spelled backwards is "desserts". Aren´t they just wonderfull?!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihnat tekstit ja kuvat !!
Löytyisipä vastaavanlaisia x-pistoina, meille sopisivat kyllä molemmat !!

Marika

TilkkuSatu kirjoitti...

Eikö oo kiva kun saa itte valita synttärilahjansa :O) Onnea!

your kirjoitti...

phentermine nice :)

Illinkilli kirjoitti...

Kivoja aplikaatiomalleja.