maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Salaiselta ystävältä

Tänään oli tosi takkuinen maanantaipäivä. Tympeissäni vilkaisin postit kun tulin koulusta kotiin ja siihen loppui maanantain tympeys! Laatikossa oli paketti Salaiselta ristipistoystävältä. Sen sisältä löytyi ristipistolehti, linnunpönttömalleja, pyyhe johon voi pistellä, keltaista evenweavekangasta, keltaisia helmiä ja pieni lehdykkä, jossa on ihastuttavia keittiöaiheisia malleja. Siis aivan iiiihana paketti!! Mukana oli myös kirje, josta paljastui kuka tuo huomaavainen salainen ystäväni on. Nimenhän tiesin jo, koska itse arvoin parit ja jaoin tiedot jokaiselle osallistujalle, mutta muuta en sitten tiennytkään. Oli todella mukavaa saada kirje, jossa Salainen ystäväni kertoi jotakin itsestään. Kiitän sinua Hanna aivan älyttömästi näistä upeista lahjoista, joita olen viimeisten kolmen kuukauden aikana saanut!!!

Tässä on vielä kuva neulavihkosta, joka valmistui jonkin aikaa sitten. Sitä oli todella mukava tehdä, värit ovat aivan ihanat ja kangas on tosi miellyttävän pehmeää aidakangasta. Tässä pysyvät kyllä neulat tallessa ja järjestyksessä :-)

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mukavaa oli olla Sinun salainen ystäväsi! Tämä kolme kuukautta meni aivan lentämällä... Käyn täällä kyllä poikkeemassa!

anna kirjoitti...

Uusi vierailija täällä :) Mistä olet tilannut noita nimikointinauhoja (vai mikä niiden nimi on...) jollainen on tuossa napissasi? Se minkä voi kiinnittää valmiiseen työhön vähän kuin merkkilapuksi. Olen niiden valmistajia etsiskellyt ja sinä varmaan tiedät :)

Tiitu kirjoitti...

Kiitos, kiitos, kiitos! Sain pakettisi ja paljastuksen eilen. Olinkin sinua jo suosikeistani kurkkinut jonkin aikaa, mutta enpä arvannut, että sinä olet ystäväni.

anna kirjoitti...

kiitos tiedosta! nyt vaan pähkäilemään tekstejä :)