keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Postin tuomaa

Postilaatikkoon on viimeaikoina tupsahdellut erittäin mukavia asioita :-) Tänään sain salaiselta ristipistoystävältäni paksun ja painavan kirjekuoren, jonka sisältä löytyi aivan ihana tilkkuaiheinen ristipistomalli (lempisuunnittelijaltani!!) ja ihanaakin ihanampi tilkkukirja! Arvaa vain salainen ystäväni, olenko monta kertaa nettikaupoissa ihaillut tuota tilkkuaiheista ristipistomallia??!! Ja nyt mulla on se ihan omana!! Kuoressa oli lisäksi mukana lakuakin, ja tällä kertaa ne säilyivät kuvaukseen asti ;-) Ei olisi kyllä enää osuvampaa lahjaa voinut SRPY:ni lähettää!!! Kiitokset näistä upeista yllätyksistä!!!!

Viime viikolla sain talviaiheisen ristipistokirjekuoren Aijalta Hollannista. Kuori oli tehty valkoisesta aidakankaasta, jossa kimalteli hopeanvärisiä lankoja. Etupuolella oli luistelijan kuva ja takapuolella hiihtäjät. Kuoren sisällä oli kirje, vihreää teetä ja lusikka, jonka päätä koristi teepannu. Todella ihana lahja tämäkin!!!!

Tänään tajusin kauhukseni, että laitoin eilen lähettämääni vastaavanlaiseen ristipistokirjekuoreen liian vähän postimerkkejä! Laitoin siihen merkit suomeen lähetettävän kirjeen postimaksun mukaan vaikka kirjekuoreni lähti ulkomaille :-( Voi rähmä, että pitää ihmisen olla tollo!!!

Toivottavasti kirjekuori löytää perille, vaikka luultavasti vastaanottaja joutuukin lunastamaan sen. Täytyy sitten lähettää hänelle jokin kiva pikku lahja siitä hyvästä. Kaiken lisäksi kuori matkaa todennäköisesti paljon kauemmin kuin riittävällä postimaksulla varustettuna. Arvatkaa harmittaako??!!!!!

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Oi, tuo JJ:n malli on IHANA!

Toivottavasti kirje menee perille vastaanottajalle!

Sari kirjoitti...

Oi, tuo JJ:n malli on IHANA!

Toivottavasti kirje menee perille vastaanottajalle!

jaanaL kirjoitti...

Aijan valitsema kangas kirjekuoreen on tosi nappi juttu, ihan kuin luistelija olisi pienessä lumisateessa

Aija kirjoitti...

Saattaa hyvin olla, että kuori menee perille ilman hankaluuksia. Minäkin kerran postitin täältä kuoren, josta olivat merkit pudonneet matkalle ja perille meni silti.

Palaga kirjoitti...

Upeita kirjekuoria, en ole koskaan vastaavia nähnyt!

Anonyymi kirjoitti...

Oops! Mä luulin ekaks et ne on tyynyjä, on kyllä ihania.