maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Farkkukassi Ellalle

Ella-neiti (1v1kk) aloittaa päiväkodin ja täytyyhän neidillä olla kassi, missä kuljettaa varavaatteet ja vaipat ym. Tein tämän kassin vanhoista farkunlahkeista ja vuoritin sen iloisenvärisellä puuvillakankaalla. Tuo nallemalli on eräästä nalletilkkukirjasta, jonka nimeä en nyt muista (kirja oli tilkkutyöopettajallani).

Toiselle puolelle kassia tein simppelisti raitoja erivärisistä ja -levyisistä farkkupaloista. Koska tämä puoli näytti jotenkin vaisulta applikoin siihen kankaan johon olin tehnyt nallen kuvan ristipistoin waste canvasin avulla (tosi kätevää muuten!).

Ja kun Ella nyt aloittaa päiväkodin, tarkoittaa se sitä että itse olen aloittanut opiskelun joten aikaa jää entistä vähemmän käsitöiden tekemiseen ja blogin päivittämiseen. Olen kuitenkin hengessä mukana vaikkei minusta välillä kuulukkaan mitään ;-) Onneksi on yöt, jolloin voin keskittyä harrastuksiini... Tietty nukkuakin pitäisi :-)

2 kommenttia:

eusu kirjoitti...

Upea kassi!!! Ja nuo huopatossut tuossa alemmassa postauksessa ovat tooosi söpöt. Miten sait syksynlehdistä noin selvät ja huolelliset? Neulahuovutusta??

famu kirjoitti...

Kivoja töitä Sinulla.Liitin Sinut suosikkeihini.