maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Helpotuksen huokaus...

Ristipistokirjekuori, jonka lähetin liian vähillä postimerkeillä varustettuna on onneksi matkannut määränpäähänsä! Mikä onni! Postimies on ollut erittäin kilttinä kun on toimittanut kuoren ihan ajoissa perille asti!! Nyt voin huokaista helpotuksesta ja varmasti muistan seuraavilla kerroilla katsoa hinnastosta oikean postimaksun ;-)


Tässä siis kuvat kuoresta, etupuolella on pari helmillä tehtyä lumihiutaletta ja takapuolella mäkeä laskeva jääkarhu. Pistelin jääkarhun pörrölangalla ja sitä oli yllättävän kova homma vetää aidakankaasta läpi, se oli jotenkin "karheaa" ihan niin kuin metallimuliinilangatkin. Oli ihan eka kerta kun tein pörrölangalla mitään, joten nyt on tiedossa sekin, ettei kovin suuria kuvia kannata sillä tehdä. Tämä nallekarhu oli onneksi niin pieni, ettei tuottanut tuskaa pistellä sitä :-)

Neulavihkokin on jo valmis (kiitos vielä kerran, salainen ystäväni!), mutta en ole ehtinyt ottamaan kuvaa. Ristipistoviikonloppu lähestyy ja nyt voin ottaa neulani mukaan sinne uudessa neulavihkossa :-)

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tuo nallukka oli kyllä ihanan pörröinen, minäpä oon sitä hiplannut! :-D Oikein mukavaa tulevaa pistelyviikonloppua teille kaikille OUPSilaisille, ollaan hengissä mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis talvinen kuori täälläkin.

Mia kirjoitti...

Kokemusta pörrölangasta on minullakin ja ihan mukavana sen koin. Muutamaan kuoreen olen sillä kuvia pistellyt. Ihanan näköinen tuo sinun karhusi :D