lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

Kesälaukku/Summerbag

Tarvitsin kesälaukun, johon mahtuisi muutama lehti tai kirja sekä kaikki muu tarpeellinen roina joka pitää kantaa mukana(puhelin, lompakko, avaimet, aurinkolasit, Ellan vaippoja, juomapullo ym. ym.)

Vanhat äitiysfarkut saivat kyytiä kun aloin saksimaan sopivia kappaleita laukkuun. Tuo applikoitu kuva on kirjasta "An angel´s story", jätin kuitenkin kuvasta pois enkelin siivet, koska minusta ne eivät sopineet tähän laukkuun. Laukun toiselle puolelle ompelin farkkupalan, jossa oli takatasku ja takataskuun applikoin sydämen. Sisälle ompelin iloisen keltaisen vuoren ja unelmieni laukku oli valmis! Olen todella tyytyväinen aikaansaannokseeni ja varmasti käytän tätä laukkua aina kun se vain on mahdollista.

I needed a summerbag, where I can carry books and magazines and everything else what needs to be carried along. I made this bag from my old maternity-jeans. I found that lovely applicatin pattern from the book "An angel´s story". I didn´t make the angel wings to this character because it looked better without them. To the other side of this bag I cutted a piece of jeans, that included a pocket and I appliqued a heart on it. Inside there is a yellow lining. I really like this bag!

3 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Todella kaunis laukku!!! Onnea siitä, sen se ja sinä olet ansainnut. Kaupasta ei tuollaisa saakaan ostettua. Aplikaatiot ovat upeita, samoin hihna on ihanan kesäinen. Minulla on myös tuo samainen kirja, ja olen unelmoinnut tekeväni siitä vaikka mitä. Nyt väliin tuli isompi homma ommeltavaksi, mutta kun siitä pääsee niin mitä sitä keksii.

Kati kirjoitti...

aivan ihana laukku! uusi laukku vaihto käyntiin ja tahdon sut pariksi :D

Petunia kirjoitti...

Aivan supersuloinen kassi. Tuollainen miunki pitäis saada. Toiset ne osaa mitä vaan *kade*. ;)