sunnuntaina, syyskuuta 07, 2008

Mökkisukat

Olen pitkästä aikaa neulonut ja juuri siitä syystä tein ihan perussukat. Lankana oli Titityystä tilattu Regia. Tarkoitus oli tehdä mökkisukat, mutta eihän näitä raaski mökille viedä. Nämä ovat tällä hetkellä mun lempparisukat, joita pidän jalassa joka ilta, vilukissa kun oon :-)


Mökistä puheenollen, tässä pikku kurkistus Tassulaan:


Sisustus on vielä pahasti kesken, mutta tämän nurkan mökistä voi vilauttaa. Periaatteenamme on, että kaikki mitä mökille hankitaan, on kierrätetyä tai ainakin halpaa. Mikään luksusmökki Tassulasta ei tule ikinä :-) Kuvassa näkyvä tuoli, hylly, kaikki lasipurkit ja teepannu ovat kirpparilta. Verhot ovat vanhat kotikäytöstä poistetut ja nuo sydännaulakot ovat häälahja ystävältä.


Tikka-ompelukonekin sai uuden nahkaremmin viime viikolla. Remmi oli saman hintainen kuin koko ompelukone, mikä tarkoittaa sitä että joko kone oli älyttömän halpa tai remmi hirmu kallis ;-)

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Näyttää tosi hianolta !! Onnea mökin omistajille ! Meillä mieskin höpötti loppupäivän mökistä kun törmättiin. Tykkään myös tuosta Regiasta.

Mari kirjoitti...

Hienot sukat! :) Ja mökkikin on tietysti hieno! :)

Mia kirjoitti...

Ihanan lämpimän näköiset sukat!
Mukavia syksyn päiviä sinulle :D

Piia kirjoitti...

Ihanalta näyttää!!! Minä tykkään että mökillä pitääkin olla vähän vaatimattomampaa... se tekee mökkeilystä paljon hauskempaa :)

Viitsisitkö vinkata että mistä noita ompelukoneen hihnoja vielä tänä päivänä saa... itsellä on vanha neuvostoliittolainen kone johon kaipailisin! Hieno mökkikone siitäkin tulisi, vaikka mies ei ehkä tykkäiskään että ompelukset kulkee sinnekin saakka sitten mukana :D