sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

Kissamaista ;-)

Tämän kissan pistelin heti ensimmäiseksi kun jäin kesälomalle, mutta koska se oli osa megasuurta yllätystä, en ole voinut näyttää kuvaa blogissani aikaisemmin. Kissaa oli ilo pistellä, se oli jotenkin niin yllätyksen saajan, Lennun, "näköinen". Lennu on huippukiva ja aina niin ihanan positiivinen ja iloinen ihminen. Lisäksi häntä voisi kyllä sanoa myös yhdeksi Oupsin "moottoreista". Voitteko kuvitella että kaikki nämä ominaisuudet voivat kuulua yhdelle ja samalle ihmiselle!


Ehkä oletkin jo Lennun blogista lukenut, millaisen "pienen" synttäriyllätyksen me Oulun seudun pistelijät teimme Lennulle. Jos et ole vielä Lennun blogiin kurkannut niin suosittelen, siellä on ihana postaus Ritvan kokoamasta upeasta kissa-aiheisesta tilkkupeitosta, johon tämäkin kissa-tilkku päätyi. Onnistuimme pitämään projektin salassa (mikä oli kyllä suoranainen ihme!) ja yllättämään Lennun aivan täydellisesti :-)

2 kommenttia:

Srinity kirjoitti...

Todella hieno kissa! Ja ihana lahja! Lennu on varmasti iloinen. :)

Lennu kirjoitti...

Voi hyvänen aika, ihan nolottaa noin monet kauniit sanat! Kiitos tuosta söpöstä kissasta, tuossa se näkyy heti läppärin vasemmalla puolella kun peiton alla täällä taas istun :) On se kyllä maailman ihmeiden ihme, että sinäkään et mitään lipsauttanut :D