maanantaina, elokuuta 18, 2008

Synttärilahjoja!

Syntymäpäivä oli ja meni... Huomaa että työt on taas alkaneet kun ei ehdi paljon blogia päivittämään... Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, nimittäin esitellä synttärilahjat jotka sain ihanilta ystäviltäni!

Lennu lahjoi minua ihanalla syksyisellä pinkeepillä, jonka oli pistellyt. Lisukkeena sain myös aivan upean värisen "oravan pyjama" -lankatokan :-) Ihailen niitä, joiden hermot kestävät pinkeepin tekemistä, itse en ole tehnyt ainoatakaan. Jotenkin se pahvin ympärille pingottaminen tuntuu niin vaikealta jo ajatuksena. (Arvatkaa vaan meinasiko hermo mennä kun virittelin tea roomia kehyksiin...)


Monitaituri Ritva oli ihan itse suunnitellut ja tehnyt pistelijän roskiksen, joka laitetaan sohvan tai nojatuolin käsinojalle. Kaikki tarvittava on kädenulottuvilla: nimelläni varustettu neulatyyny (joka on tarralla kiinni jotta sen voi irrottaa jos on tarvis), sakset voi pujottaa niitä varten tehtyyn lenkkiin ja kaiken huippuna on pieni kaunis roskis, johon voi siististi kerätä langanpätkät.


Kaunis kiitos teille taitavat ystäväni!

6 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Ihania lahjoja olet saanut. Myöhästyneet synttärionnittelut =)

Tuula kirjoitti...

Aivan ihanat lahjat, tuo roskis on kyllä huippu!

Mari kirjoitti...

Tosi ihania lahjoja ovat tytöt sinulle tehneet. Ja onnittelut näin jälkikäteen! :)

jaanaL kirjoitti...

Ihanat lahjat!

Lennu kirjoitti...

Ole hyvä :) Tuo roskis on kyllä ihana :)

Maria kirjoitti...

Paljon onnitteluja syntymäpäivän johdosta - näin hieman jälkikäteen! Ihania lahjoja, tuo roskis on mainio idea.