sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2008

Oupsin sydänvaihto

Me Oupsilaiset järjestimme sydänaiheisen vaihdon, jonka oli määrä olla valmis oupsin Kalajoella vietettävään ristipistoviikonloppuun mennessä. Ne, jotka eivät päässeet henkilökohtaisesti tuomaan vaihtoja Kalajoelle laittoivat sen parilleen postitse. Tein oman vaihtoni Leenalle ja onnekseni posti ehti viedä paketin perille ennen viikonloppua (postitus jäi siis ihan viime tippaan). Tein Leenalle seinäkoristeen, jossa on ripaus tildamaisuutta. Mallina on Barbara Ana Designsin freebie.


Itse sain vaihdossa aivan huikean ihastuttavan ja upean laukun Marikalta. Marika kävi henk. koht. tuomassa laukun lisukkeineen (yrttiteetä, kookossaippuaa ja makusiirappia) minulle perjantaina päivällä, koska perheemme alkuperäisen suunnitelman mukaan en olisi päässyt Kalajoelle. Suunnitelmat onneksi muuttuivat päivän aikana joten lähdin huristelemaan kohti Kalajokea ja seitsemän aikaan illalla olin täyttä häkää pistelemässä! Olin "ristipistoleirillä" vain yhden yön eikä olisi kyllä huvittanut yhtään lähteä kotiin lauantaina kun muut jäivät jatkamaan hauskanpitoa :-( Onneksi oli tämä upea laukku mukana lievittämässä harmistusta :-)5 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Oli tosi mukavaa tavata OUPSilaisia livenä! Ihana on tuo pistelemäsi työ ja laukku on myös aivan upea. Pidän tosi paljon noista vihreä-ruskeista sävyistä.

Srinity kirjoitti...

Ihanan laukun olet saanut! Tykkään myös pistelemästäsi seinäkoristeesta, siinä on herkulliset värit. :) Pitääkin laittaa tuo ilmainen ohje Suosikit-kansioon ylös. Tiedätkö mistä tuon laukun malli on peräisin?

mustikka kirjoitti...

Aivan upea tuo tekemäsi taulu. Heti piti käydä kurkkimassa ko. suunnittelijan muita malleja. Saamasi laukku on myös upea.

Mari kirjoitti...

Oli kivaa taas nähdä, harmi kun et voinut olla pidempään!

tuula kirjoitti...

Aivan ihania molemmat...arvaa harmittiko minua kun en päässyt ollenkaan hauskanpitoon...

Toivottavasti pääset elokuussa sitten tänne meillepäin.