tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Teatime-mailart

Sain eilen kuulla, että pistelemäni teatime-kirjekuori on saapunut perille Victorialle Englantiin. Kun postitin kuoren, postivirkailija ei ollut uskoa minua kun väitin lähettäväni kuoren sellaisenaan. Onnellisesti kuori kuitenkin matkasi perille kahdella mustikkapiirakka-aiheisella postimerkillä varustettuna.

Kuoren tekemisessä oli haasteena saada ruskea vuorikangas paikalleen niin, ettei sen kuviot näy päällisen vaaleasta pellavakankaasta läpi. Vuorikankaan ja päällisen väliin piti laittaa vielä valkoinen vuorikangas, ja näiden kolmen kankaan ompeleminen päällekkäin siistiksi paketiksi ei ollut ihan helppoa :-)

Kuvassa näkyvää tee-aiheista kangasta sain Tilkut-listan nyssäkkävaihdossa Elliltä ja se sopi kuin nakutettu tähän kirjekuoreen! Kuoren sisään tein kortin "teabag folding" -tekniikalla ja laitoin mukaan pienenpienen teekupin ja muutaman teepussin.

I made my Teatime-mailart for Victoria and she told that it has arrived to United Kingdom yesterday. I made a card using teabag folding -technique and I also sent some good tea and a tiny little teacup to her.


5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Se on hieno näin kuvassakin!

Marika kirjoitti...

Oi se on sievä. Minä sain kelttikuoren, jossa oli tukeva tukikangas vuorina. Sellainen ratkaisu olisi voinut helpottaa sinunkin ongelmaasi.

Sari kirjoitti...

Tuo kangas on kyllä just eikä melkein tuohon kuoreen! :) Ihana!

Jaatiina kirjoitti...

Otan sen ATC-kortin mukaan (letter)! Tai yritän muistaa, kun on niii-in monta juttua. ;) Tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!

Godelieve kirjoitti...

Your blog is wonderful! A lot of creativity going on here!