sunnuntaina, heinäkuuta 08, 2007

Kesälaukku / Summer bag

Hurauttelin toissa yönä farkkupaloista kesälaukun anopilleni. Suunnittelin tätä laukkua pidemmän aikaa mielessäni ja kun aloin ompelemaan sitä, se valmistui tosi nopeasti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :-)

Etu- ja takakappaleet ovat n. 37 x 30 cm ja olkahihna, joka "kiertää" koko laukun, eli on myös samalla pohja ja sivustat, on n. 8 x 190 cm. (Em. mitat sisältävät saumanvarat.) Ompelin hihnan renkaaksi, jonka jälkeen ompelin sen kiinni laukun etukappaleeseen aloittaen etukappaleen yläreunasta ja jatkaen pohjan kautta etukappaleen toiseen yläreunaan. Samalla lailla kiinnitin hihnaan myös takakappaleen. Vuorin ompelin täsmälleen samalla lailla. Yhdistin päällisen ja vuorin laittamalla vuorilaukun päällilaukun sisään ja ompelemalla päällitikkaukset laukun yläreunaan ja hihnan molempiin reunoihin. Missään vaiheessa ei siis tarvinnut kääntää laukkua nurinpäin :-) Todella nopea tapa tehdä laukku!

I made this summer bag for my MIL by using pieces of old jeans. It was fast to sew because I have been sketching it for so many weeks :-)

1 kommentti:

Kangaskasa kirjoitti...

Aivan ihana laukku!