torstaina, toukokuuta 31, 2007

Nyssäkkä saapui! /Package arrived!

Tulin kaupan kautta kotiin eilen ja kun huomasin keittiön pöydällä paketin, putosi kauppakassi sillä sekunnilla lattialle ja säntäsin avaamaan pakettia. Sen sisältä paljastui tämännäköinen käärö. Hillitsin itseni ja seuraavaksi laitoin kaupasta ostamani pakasteet pakastimeen, ne olisivatkin kyllä ehtineet sulaa sillä välin kun avasin nyssäkkäni ja ihailin sen sisältöä.


No niin, vihdoinkin siis pääsin tutkailemaan, mitä kaikkea ihanaa nyssäkkä sisälsi. Siellä oli aivan ihastuttavia tilkkukankaita (vaihtoehtona oli, että jos ei ompele kesäkäsityön säilytyspussukkaa, niin voi lähettää sen tekemiseen tarvittavaa materiaalia), hopean väristä ompelulankaa, Stitch&Craft -lehti, ristipistokitti, askartelutarvikkeita, hurja määrä ihania nappeja, suklaata ja aivan suloinen minttukarkkirasia. Yritin kuvata nyssäkän sisältöä ulkona ja just kun olin näppäämässä kuvaa, tuulenpuuska vei puolet tavaroista mennessään. Onneksi sain ne juoksemalla kiinni :-)

Ihan älyttömän iso kiitos Ellille tästä ihanasta yllätyksestä! Tässä sitten onnistuneempi, sisällä otettu kuva:


I recieved my swap-package yesterday and I was amazed about the content. I got lots of goodies, for example Stitch&Craft magazine, quilt fabrics, chocolate, stickers and buttons.