lauantaina, toukokuuta 05, 2007

I´m in love...

...with my sewing machine! Nyt ei siis tule tilitystä mistään salarakkaasta :-)

Siitä asti kun ostin tämän uuden koneen olen ollut erittäin tyytyväinen siihen, mutta nyt kun hankin siihen vielä lisäksi yläsyöttäjän, olen aivan sen lumoissa. Sulkeuduin tänään Berninani kanssa kodinhoitohuoneeseen ja kahdenkeskisen oleilun seurauksena syntyi kuvassa näkyvät kolme tekstiilikorttia. Kukkien mallin löysin "Fantastic fabric folding" -kirjasta. Ainakin kaksi korteista menee äitienpäiväkortiksi ja kolmas saa ilahduttaa Yahoo groupsin "Tilkut"-listan nyssäkkävaihdon pariani. Tämänkertaisessa nyssäkkävaihdossa parille tehdään kesäkäsityön säilytyspussukka. Nyssäkkään (=lähetettävään pakettiin) sisällytetään myös vähintään yksi pala kangasta ja lisäksi jotakin muuta kivaa, jonka saa itse päättää. Tämä on ensimmäinen nyssäkkävaihto, johon osallistun ja olen aivan innoissani!

...With my sewing machine! I made some fabric cards today, two of them are for mother´s day (one to my mother and one to my MIL). I found the idea for these flowers from the book "Fantastic fabric folding".

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihanat kortit olet tehnyt !
Yläsyöttäjä on kallis mutta ehdottomasti hintansa väärtti eritoten teille tilkkuilijoille. Käytän itse sitä aina kun vain voin käyttää tavallista paininjalkaa

Marika kirjoitti...

Eilisestä vielä; tajusin vasta kun olin lopettanut puhelun isäni kanssa että olit sillä välin käynyt hakemassa Annan.

Sari kirjoitti...

Öh, en vieläkään tiedä, mikä on yläsyöttäjä... :-O Just viimeksi kahvilatapaamisessa haukuin omaa ompelukonettani, joka on S-U-R-K-E-A reuhka (halpakone ja sen kyllä huomaa).

Leena kirjoitti...

Ihania kortteja! Voi kai ompelukonettakin joku rakastaa... :) Kiva nähdä tuo teidän uusi olohuone myös, täytyy käydä livenäkin kurkkimassa kohta :)

tohveli kirjoitti...

Nyssäkkä saapui eilen! Venytän täällä itsehillintääni äärirajoille ja odotan sen avaamista niin kauan että saan omani postiin. Kortin bongasin täältä kirjoituksen ilmestyttyä, mutta en osannut mitenkään arvata että se kulkeutuu Kielopihalle...