maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Nyssäkkää odotellessa /Waiting for a package

Oma tilkut-listan nyssäkkävaihdon pakettini ei ole vielä saapunut, mutta voin tässä odotellessa näyttää itse lähettämäni nyssäkän sisältöä, tarkemmin ottaen ompelemani kesäkäsityön säilytyspussukan. Tein pussukan farkkusuikaleista ja yhteen suikaleeseen applikoin enkelin kuvan (malli on kirjasta An Angel´s story).


Pussukkaan piti tehdä vähintään yksi vetoketjulla tai napilla suljettava tasku. Koska tein pussukan farkkutilkuista, oli loogista laittaa taskuksi farkkujen takatasku. Sain sen napilla suljettavaksi ottamalla farkkujen vyötärökaitaleesta pään, jossa on napinreikä ja ompelin sen taskunsuulle, nappilaatikostani löytyi tyyliin sopiva nappikin. Pussukan vuori on tehty samasta kankaasta kuin applikoidun enkelin mekko.


Here is a bag for a summercraft, I made it for Yahoo´s Finnish quilt-group swap. We swapped packages including among others a bag, which should have at least one zip- or button-closable pocket. I haven´t recieved my bag yet but I´m having a thrilling moment every day I´m checking my mailbox :-)


4 kommenttia:

Biby Cletus kirjoitti...

Cool blog, i just randomly surfed in, but it sure was worth my time, will be back

Deep Regards from the other side of the Moon

Biby Cletus

Marika kirjoitti...

Ihana pussukka ! Harmi ettet päässyt tänään !!

Anonyymi kirjoitti...

ihana!
-amma-

Leena kirjoitti...

Hieno kassi se on!