maanantaina, tammikuuta 01, 2007

Valmista tuli! /Something ready!


Eilen valmistui tämä enkelitaulu ja nyt voin kiikuttaa nämä kaksi samaan sarjaan kuuluvaa taulua kehystettäväksi. Nuo sydämet pitäisi vielä kiinnittää mutta en ole päättänyt kiinnitänkö ne ompelemalla vai liimaamalla. Ompelu voisi olla turvallisempaa, sen voi aina purkaa jos sydän tuleekin väärää kohtaan ja sen paikkaa haluaa vielä muuttaa.Olen tässä myös pohdiskellut sitä, että laitatanko näihin tauluihin pelkät kehykset eikä lasia ollenkaan. Nuo lukot ja sydämet tulevat aika koholle työstä, joten lasikin pitäisi jätää koholle ja silloin ei kannata ajatellakaan mattalasia, koska kuva samenee kun lasi on koholla työstä. Hmm... tässäpä minulle pohtimista näin vuoden aluksi :-)

Nyt on hyvä mieli kun voin aloittaa uuden käsityövuoden puhtaalta pöydältä, mulla ei ole yhtään käsityötä kesken...muistaakseni :-) Mutta suunnitelmissa on sitäkin enemmän!

I´m so happy to start this year by having no unfinished crafts. I finished that angel-picture yesterday and now I only have to decide what kind of frame I´ll buy for those two pictures.

6 kommenttia:

kangaskasa kirjoitti...

Upeita tauluja!

Hyvää vuotta 2007!

hansux kirjoitti...

Hienot taulut tulossa! Hyvää Uutta Vuotta Sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa vuoden alkua!

Kauniita tauluja.

vikke* kirjoitti...

Aivan ihana!!

Sulla on niin kivasti yhteensointuvat työt ja blogi :)) Täällä on lämmin tunnelma.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tekeleet,kauanko sinulla meni aikaa noiden tekemiseen? Jos mielipiteen saa sanoa niin laita vaan sydämet ompelemalla kiinni. Vielä kerran, todella ihania.

t:Sari
http://merikko2.vuodatus.net

Lennu kirjoitti...

Oi kun niistä tuli ihanat! Muista ottaa mukaan OUPSin tapaamiseen jos eivät ole kehystettävänä.