perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Koukussa /Hooked

Innostuin yhtäkkiä virkaamaan pitkästä aikaa ja olisin kyllä voinut virkata enemmänkin, mutta hartiahuivi tuli jo valmiiksi :-) Lankana on Novita Hippy ja ohje on tammikuun Novita-lehdestä. Hippy on aivan ihanaa lankaa, onko tosiaankin niin, että sen valmistus on lopetettu?! Nyt olen miettinyt, mitä muuta voisin virkata ja siksipä ostin Debbie Stollerin kirjan "Koukussa". Kirjakaupassa olisi ollut halvempiakin virkkauskirjoja, mutta pidän Debbie Stollerin tyylistä kirjoittaa ja luulen, että tässä kirjassa on modernimpia malleja kuin muissa kirjoissa.

I´m hooked! I crocheted a shawl and that was so nice to make, that I want to crochet some more. I bought a book "Happy hooker" by Debbie Stoller and I really like her way to write about crocheting. I hope I´ll find something nice to crochet from this new book.

PS. Löysin tosi kivan lastentarvikekirpparin Oulusta ja varasin hetimmiten sieltä myyntipöydän. Vilkaiskaa tästä, miltä paikka näyttää.

PS2. Unohdan aina vastata kommentteihin... Tässä nyt muutama vastaus:
*Käytän nykyään melkein kaikkeen liimaamiseen Kiiltoliiman kotiliimaa, se liimaa hyvin kankaat ja suunnilleen kaiken muunkin mahdollisen.
*Ristipistotaulujen tekemiseen meni n. kuukausi/taulu. Tosin noiden kahden taulun välissä oli muitakin projekteja, siksi tämä "sarja" tuli valmiiksi vasta nyt.
*Lehdet noissa syksyaiheisissa ATC-korteissa ovat ihan oikeita, keräilin pihalta mahdollisimman pieniä lehtiä niihin :-)
*Ja paljon kiitoksia vielä kaikille hyvän joulun ja uuden vuoden toivottaneille kommentoijille! Hyvää alkanutta käsityövuotta myös teille kaikille!

Ei kommentteja: