keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Majakkapaketti

Sain eilen tämän mahtavan paketin Salaiselta ristipistoystävältäni. Mielestäni sen sisältö on mitä upein: majakkakortti, majakka-saksikoriste, majakkamalleja ja pienen pieni ihan "oikea" majakka. Ei kai tarvitse erikseen enää kertoa että pidän majakoista??!! ;-) Kiitos toddddella paljon salaiselle ystävälleni!!

Ristipistorintamalla on tällä hetkellä monta projektia työn alla. Marraskuun kirjekuorivaihdon kuori on loppusuoralla, edellisessä paketissa SRPY:ltä saamani neulavihko on hyvää vauhtia valmistumassa ja eteiseemme tuleva ristipistotaulu on jo hyvin suunniteltu, muttei vielä aloitettu. Lisäksi mulla on monta mallia "jonossa". Joulukuun alussa menemme oululaisten ristipistoilijoiden(=OUPS) kanssa viikonlopuksi vuokramökille, tarkoitus on tehdä ristipistoja ja pitää hauskaa porukalla. Ehkäpä siellä saan tehtyä jonkin jonottavista malleista ;-)

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kiitos Maria vierailuistasi blogissani ja kehuistasi! Mie kun olen tämmönen suurpiirteinen ihminen, niin ihailen aivan älyttömästi sinun ristipistotöitäsi ja sitä huolellisuutta, jota niihin täytyy käyttää!

ansku kirjoitti...

Kivan paketin olet saanut. Olet itsekin majakkahullu, kerään niitä.
Blogissani ei kyllä pahemmin vielä tuo majkkahulluus näy, kun ole hurahtanut tuohon kortintekoon. Ristipistojakin pistelen silloin tällöin, en kovin ahkerasti, tarttis ostaa sellaiset lasit että näkee tehdä niin pientä.