torstaina, syyskuuta 28, 2006

Jotakin valmista, jotakin työn alla ja jotakin vasta suunnitelmissa

Sain valmiiksi Jeremiah Junctionin mallin mukaan tehdyn ristipistotaulun, jolle on tulossa vielä kaveriksi samankokoinen ja samantyylinen taulu. Ennen kuin alan tekemään sitä toista taulua, teen välissä Salaiselta ristipistoystävältä saamani syksyaiheisen neulavihkon. Aloittelin sitä jo tänään enkä malta päästää sitä käsistäni, niin innoissani olen. Otin sen jopa kampaamoon mukaan ja tein sitä sillä aikaa kun väriaine vaikutti hiuksissani. Onneksi kampaaja on tuttu ja (toivottavasti) ymmärtää käsityöhulluuteni :-)

Suunnitelmissa on myös ristipistokirjekuori marraskuun vaihtoon, jonka aiheena on talvi. En ensin aikonut osallistua ollenkaan tähän vaihtoon, koska en oikein keksinyt millaisen kuoren tekisin. Sitten näin unta että suunnittelin kuoren vuorikangasta myöten ja seuraavana päivänä ilmottauduin vaihtoon pää täynnä toistaan parempia ideoita talvisen kirjekuoren suhteen :-)

Eilen illalla olin tilkkukurssilla ja leikkelin pari tuntia kankaita. Sormet syyhyäisivät jo ompelemaan, mutta olen päättänyt olla hosumatta ja leikata ensin kaikki tarvittavat kangaspalat. Syntymässä on päiväpeitto 10-v. tyttärelle, tosin sen lopullinen malli ei ole vielä selkiytynyt minulle. Sen verran tiedän, että teen peitteen pikakolmiotekniikalla sinisistä ja pinkeistä kankaista. Pikakolmioista saa niin monenlaisia kuvioita etten ole osannut päättää vielä lopullista mallia. Ehkä jonakin yönä näen siitä unta ja seuraavana päivänä päiväpeitteeseen tuleva kuvio on kristallinkirkkaana mielessäni :-)


ps. Syy siihen, että päivitän blogiani nykyään näin harvoin, on se että Blogger on tosi hidas ja kuvien lataaminen kestää ikuisuuden... BLÄÄH!! Muistelen lukeneeni myös muista blogeista samansuuntaista valitusta.

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Ihanan näköinen !!! Minä pidän myös Jeremiah Junctionin malleista. Meille ei vain oikein tyyliltään sovi ne seinille. Tietysti jos tekisi vaikka kassin kylkeen tms....... Marika