maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Ristipistoja ja mökinrakennusta ;-)

Viimetorstainen ristipistotapaaminen on pistänyt taas pään pyörälle :-) Meillä oli kyllä hauskaa ja juttua riitti. Puhuimme sentään muustakin kuin ristipistoilusta, esim. tilkkutöistä. Niinpä olen taas innostunut hullun lailla myös tilkkuilusta. Päätin etten tee koko kesänä yhtään hyödyllistä käsityötä (siis lapsille vaatteista yms.) vaan keskityn vain tällaiseen kivaan näpertelyyn :-)

Tässä on ainoa ristipistotyö, jonka voin tällä hetkellä näyttää. Pari muuta (toisen sain valmiiksi tänään) on menossa vaihtoihin, joten kuvat niistä tulevat sitten myöhemmin. Teen tuollaiset kuvassa näkyvien mallien mukaiset taulut eteiseen.

Täytyy myöntää että keväisin minuun iskee mökkikuume. Vaikka kuinka tiedän, ettei meidän missään nimessä kannata hankkia mökkiä, haaveilen siitä joka kevät. Näen kangaskaupoissa "mökkikankaita", ja kirppareilla "mökkihuonekaluja". Onneksi kuume menee aina viimeistään loppukesästä ohi ja näillä näkymin ainoa mökki, jonka sallin itselleni rakentaa on kuvassa näkyvä "hirsimökki" ;-) Hirsimökkitekniikkaa harjotellessani tein nämä kalenterinkannet. Em. tekniikka on huomattavasti helpompi kuin se "friendship star", jota harjoittelin aikaisemmin.

Tässä vielä kalenteri sisäpuolelta. Nämä kannet ovat niin kivat tehdä, että ajattelin tehdä joka viikolle omat! No jos en ihan joka viikolle, niin ainakin niin monet, että niitä voi vaihdella aina mielialan mukaan. Seuraavat kannet ajattelin tehdä applikointitekniikalla.

2 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

Hienot kannet tulikin :) Minäkin tykkään hirsimökkien rakentelusta.

annukka kirjoitti...

Joo kiva juttu...

annukka