keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Kuulumisia /Latest news :-)

Olin eilen Leenan houkuttelemana Ainolan puistossa ihanitseläisten neulontatapaamisessa. Sää oli ihana ja aika hurahti liiankin nopeasti neuloessa ja jutustellessa. Marja toi meille kassillisen lankoja joita ei itse tarvinnut ja silmääni pisti heti nuo kolme kerää. En tiedä vielä mitä niistä teen, mutta väri on niin ihana että voisin tuijotella pelkkiä lankojakin :-) Samalla reissulla sain Leenalta erään vaihtokaupan tiimoilta kolme ihanaa kankaanpalaa ja koristeita kortteiluun/skräppäilyyn.


Mitään valmista käsityötä minulla ei ole näyttää, mutta olen taas vähän shoppaillut ja ostoksiaan on kiva esitellä :-) Sew and so:lta englannista tuli ristipistotavaraa: kaulaan ripustettava suurennuslasi, country-tyylinen taulumalli sekä pari jääkaappimagneettia, kolme avaimenperää ja viivotin. Näihin kolmeen jälkimmäiseen voi tehdä itse ristipistoin sisustan (no olipa taas selkeästi ilmaistu...).

I don´t have anything ready to show you, but I can show you something what I have bought from Sew and so. A magnifier, country-style chart for cross stitching, two fridge magnets, three keyrings and a ruler.Friendship starin harjoittelu jatkuu. Tein uuden tähden eri ohjeella, ja sain siitä huomattavasti paremman, joskaan en vielä täydellistä.


I made a new friendship star, and that is much better than the first star I made, but it´s still not perfect.


Ellan boleroprojekti on jäähyllä. Yritin yhdistää kappaleita, mutta saumoista tuli niin rumat että en halua nähdä sitä bolerontekelettä vähään aikaan silmissäni...

I have a pause of making the blue bolero for my DD Ella. I tried to sew the pieces together, but the seams were so awful that I don´t want to see that bolero for a while...

Huomenna menen ristipistotapaamiseen, enkä millään malttaisi odottaa että näen muita pistoilijoita ja heidän tekemiään töitä!!

Tomorrow I´m going to a cross stitcher -meeting. I´m looking forward to seeing other stitchers and their works!!

1 kommentti:

Jaatiina kirjoitti...

Hei!

Nyt osasin tulla blogiisi. ;) Kiitos viimeisestä eli torstain tapaamisesta!