perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

Mitä äiti edellä, sitä tytär perässä...

Vilkaiskaapa tätä . Olen kateudesta vihreänä lukenut erinäisistä blogeista käsityöntekijöiden käsitöitä tekevistä lapsista. Nyt minullakin on sellainen .

Vietän parhaillaan extreme-viikonloppua: mies on Tallinnassa ja minä kotona kolmen lapsen kanssa, joista keskimmäisellä on synttärijuhlat sunnuntaina. Olemme leiponeet tämän päivän ja pääsin vilkaisemaan käsitöitäni ekan kerran vasta kahdeksalta illalla. Pitäisi saada tehtyä viikonlopun aikana muutama kesävaate Ellalle (toiveajattelua??!!). Kun mies tulee reissusta, en luultavasti ole yhtään kiinnostunut aikaisemmista käsityöprojekteistani, sillä luvassa on käsityötuliaisia ja paljon! Sain päivällä seuraavanlaisen tekstiviestin: "Olen pitämässä ostostaukoa, 800 kruunua on mennyt sun tuliaisiin, saanko jo ottaa yhden oluen?" Laitoin melkoisen ostoslistan miehelle mukaan...onneksi matkaseurueessa on paljon naisia (ja jopa käsitöitä tekeviä) ettei mieheni tarvitse yksin hortoilla käsityöliikkeissä. Viimeöinen painajaiseni ei siis onneksi toteutunut; näin unta, ettei mieheni ollut löytänyt koko Tallinnasta ainuttakaan hahtuvakiekkoa tai muuta ostoslistalla ollutta tavaraa!

1 kommentti:

eusu kirjoitti...

Hei. Ihanaa... Ymmärsinkö oikein, että olet tehnyt Blogin tyttärellesi, joka tekee käsitöitä?? Mä juuri noin viikko, puolitoista sitten puhuin sisskolleni, että tekisin jonkun "muksublogin" tytöilleni, jotka tekevätkaikenlaisia käsitöitä. Siellä voisi sitten heidän kättensä jälkiä esitellä...

Mainiota!! Nyt sen kyllä teen:) Kiitti kipinästä. Minusta on ihanaa, että lapset tekevät käsillään muutakin kuin näpyttelevät tietokonetta, joka tietenkin tärkeä taito sekin:))