perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Uusi näkymä keittiöstä / New scene from our kitchen

Keittiömme on uudistunut sekä sisäisesti että ulkoisesti. Sain vihdoinkin ommeltua uuden verhokapan kankaasta joka suorastaan vaati päästä mukaani kun viimeksi kävin Eurokankaassa. Ihastuin erityisesti noihin veikeisiin lintuihin tuossa kankaassa.

We have something new in our kitchen and also outside the kitchen. I finally made that curtain of the fabric I bought recently. And I really love those funny birds in this fabric!

Tällainen on sitten näkymä tuosta samaisesta ikkunasta. Samalla kun laajensimme terassia, teimme uuden kukkapenkin. Olen aina halunnut japanilaistyylistä kukkapenkkiä ja nyt sain sen :-) Se ei ollut edes vaikea tehdä, tosin selkä oli pari päivää kipeänä kivien nostelusta.

And this is the scene from that kitchen window. We made a new bed of flowers at the same time we enlarged our terrace. We wanted to make it japanese-style and I think we succeeded. It was surprising easy to make it, but we had a couple of days some backache because of lifting stones.

5 kommenttia:

eusu kirjoitti...

Kaunis todella tuo kukkapenkki! Mikä puu siinä on? Joku riippapihlja? Riippahernepuu?? Minä oon kanssa etupihalle kyhäillyt sellaista kivipenkkiä, mutta se ei ole vielä valmis. Hiljaa hyvä tulee:)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

Anonyymi kirjoitti...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anonyymi kirjoitti...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonyymi kirjoitti...

I find some information here.