tiistaina, toukokuuta 02, 2006

Äitienpäivälahjoja

Piipahdimme mieheni kanssa kaupungilla ja sanoin käyväni katsomassa käsityöliikkeessä tilkkutöihin käytettävää pyöröleikkuria ja alustaa. Korostin käyväni vain katsomassa minkä hintaisia ne ovat kun en oikein ollut vielä varma ostaisinko sellaisen vai en. Tähän mieheni huokaili, että on kyllä rasittavaa lähteä käsityöliikkeeseen mukaan varsinkin kun sieltä ei edes aiota ostaa mitään. No pakkohan se leikkuri oli siis ostaa Samalla vapautin mieheni miettimästä, mitä ostaa minulle äitienpäivälahjaksi, tämä leikkuripaketti olkoon se lahja (vaikka silkkiyöpaita olisi ehkä enemmän hänen mieleen, hih). Tuossa kuvassa näkyvä sininen tilkkublokki on harjoitelma, jonka olen tehnyt jo aikaisemmin (ilman leikkuria siis).


Samalla reissulla hain kehystettävänä olleen ristipistotyön, josta tulee äitienpäivälahja omalle äidilleni. (Valitettavasti kuva on surkealaatuinen.) Ristipistopaketti on siis Violariumista ostettu ja työhön pisteltiin myös helmiä. Helmien takia en halunnut näihin kehyksiin lasia, vaikka olisi kuulemma ollut mahdollista laittaa lasi vähän koholle työn pinnasta. Minusta näin on kuitenkin parempi.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hei!
Onnea uudelle tilkkutyösetille. Tervetuloa tielle, josta ei ole paluuta. Olen katsellut blogien lankavuoria, tilkkulijalta löytyy niitä kangasvuoria. Kun juuri sitä oikeaa kangasta ei ole varastossa tai sitä on liian vähän, joten usein tie kulkee kangaskauppaan...

möhönasu kirjoitti...

Tuo tilkkutyösetti oli kannattava ostos :) Tilkkutöihin todella jää koukkuun :)