keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Kestovaippoja / Cloth diapers

Pakon edessä aloin ompelemaan Ellalle vaippoja. Olin hankkinut materiaalit jo kauan sitten ja Ellan vaippatilanne alkoi olla jo todella huolestuttava: aika monta pieneksi käynyttä vaippaa oli laitettu kiertoon eikä uusia ollut ilmestynyt tilalle. Päätin siis ommella kolme vaippaa vaikei se yhtään huvittanutkaan. Kolme päivää ähersin niitä, eikä lopputulos ole niin hyvä kuin toivoin, mutta nyt neidillä sentään on vähän enemmän vaippoja. Näköjään ilman kunnon inspistä ei saa mitään hyvää aikaiseksi, liian monta saumaa piti purkaa ja ommella, purkaa ja ommella....... Tämän äherryksen seurauksena, vastoin periaatteitani tilasin Ellalle neljä "ostovaippaa", jotta päästäisiin tästä vaippapulasta .

I had to make some cloth diapers to my daughter Ella (8 months). I didn´t have inspiration to sew the diapers and that´s why the result wasn´t as good as I imagined. But Ella really needed new diapers and after three days of sewing and tinkering she had three new diapers. (One was in use when I took the picture.)

4 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Hyvä, että sait sentään ne kolme vaippaa tehtyä! Kivan pirtsakoita värejä!!!

Mulla on ollut ompelukone esillä kolmatta viikkoa, kun poika on kasvamassa (taas) ulos vaipoistaaan. Vaippoja olisi ihana tehdä pari hyvällä mielellä ja inspiraation kera, mutta aina niitä saa tehdä verenmaku suussa ;).

Mulla olisi siis tarkoitus tehdä kolmas satsi vaippoja n. 16-18 kpl, eikä millään tekisi mieli ommella! Mutta kyllä se tästä. Ennemmin taidan kuitenkin tuunata meidän kantoliinaa Jäneksen kuvalla, ja tehdä pari ruokalappua ja ja ja... :)

Anonyymi kirjoitti...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

Anonyymi kirjoitti...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anonyymi kirjoitti...

I find some information here.