maanantaina, elokuuta 09, 2010

Oupsikylä

Viikonloppuna saimme Oupsin tapaamisessa puolitoista vuotta kierroksella olleet RR:mme takaisin. Omani näyttää tältä:

Olen ihaillut sen värikkyyttä ja yksityiskohtia sekä suunnitellut sille paikkaa olohuoneeni seinällä. Luultavasti teen siihen kankaasta "kehykset" tilkkutyön tapaisesti. Pitäisi kaivella kankaat esiin ja alkaa sommittelemaan eri värivaihtoehtoja. Tämä oli eka RR johon osallistuin ja oli tosi kivaa pistellä tutuille ihmisille ja saada heidän pistelemät talot itselle. Kiitos vielä kaikille RR:ääni osalistuneille!!!!!!!

Tässä vielä talot, joita pistelin muden kyliin:

Minnalle:
Jaanalle:

Ritvalle:

Marjalle:

Marja-Liisalle:

Lennulle:

Tuulalle:
Olen ihan varma että mulla on jossakin myös Annelle pistelemäni talon kuva, mutta en kertakaikkiaan löydä sitä koneeltani. Se siis jää nyt puuttumaan tästä galleriasta.

6 kommenttia:

Lumiruusu kirjoitti...

kaikki talot niin kauniita!
Jokaisessa pieniä kivoja ykstyiskohtia,Lennun talossa taisi olla kissa ulkoilemassa :)

Mari kirjoitti...

Ihania nuo kaikki talot! Tosi kiva, kun sinulla on omassasi vähän erilaisempi tyyli kuin muilla, sinun RR:si talot on tosi nättejä! :) Vaikka nättejä ne on kaikki muutkin tietysti. :)

Virpi kirjoitti...

Voin sanoa, että kyllä nyt kaduttaa etten osallistunut =) En vaan millään uskaltanut sitoutua noin pitkäksi aikaa noin isoihin projekteihin. Mutta aivan upeita töitä kaikki!

vattumato kirjoitti...

Sun RR on kyllä ihana! Ja hauska oli siihen pistellä kun oli niin erilainen kuin muilla. Kokonaisuudesta tuli kiva ja varmaan juuri tilkkuille tulee tyyliin sopivat kehykset. Tilkkuillen omanikin aion jossain välissä viimeistellä=o)

Lennu kirjoitti...

Tosi mukava oli sinun työhön pistellä, kun se oli erilainen. Ihanan näköinen valmiina! Kiitos kovasti myös tuosta minkä pistelit minun työhöni, kiva talo ja muut ja se Violariumin värinen mummoeläin :D

Tiina kirjoitti...

Aivan ihania! Kyllä te osaatte!