tiistaina, heinäkuuta 06, 2010

KUÄ valmis!!!!!!

Enpä olisi uskonut tämän päivän tulevan näin nopeasti. Tavoitteena oli saada lohikäärmeet valmiiksi vuoden loppuun mennessä, mutta Oupsin ristipistoviikonlopussa Kalajoella sain tehtyä sen kuuluisan viimeisen piston. Kaverit meinasivat naljailla kun työ oli lähes koko viikonlopun omien sanojeni mukaan "muutamaa pistoa vaille valmis".


Nyt sitten pitäisi uskaltautua kehystämöön valitsemaan sopivat kehykset. Tekisi mieli laitattaa tosi näyttävät ja komeat mutta saa nähdä raskinko... niille kun tuppaa pakkautumaan hintaa ihan kiitettävästi.

8 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Oi, onpa upea! Melkein kadehdin, omasta työstäni on vasta Wisdomin kehys valmiina...

Lennu kirjoitti...

Oletkohan ihan varma, että se on nyt valmis?! :) Tosi hieno se on kyllä, kenellekähän raukalle saat mallin menemään eteenpäin kun ei tuota kukaan muu jaksa pistellä :)

Mari kirjoitti...

Hieno tuli, onnea työn valmistumisesta! :)

Marika kirjoitti...

On se kyllä tosi kaunis ! Onnea hirveästi valmistumisesta !! Nyt tää lähtisi miettimään sitä palkintoa....

vattumato kirjoitti...

Wautsi wau!!! Tosi hieno tuli=o) Mulla jäi viimeksi kääkit väliinkin enkä ole ehtinyt piston pistoa siihen ekan kääk viikon jälkeen tehdä. Ehkä se valmistuu tällä vuosisadalla!

Niina kirjoitti...

Aivan ihana, minä sitten rakastan TW:N töitä! Pitäisiköhän sitä ihan ottaa oma UFOutumassa oleva lohikäärme käsittelyyn?

Anonyymi kirjoitti...

Ihania lohikäärmeitä. Kuinka iso tuo muuten on?

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Wau, tuli upea!