maanantaina, joulukuuta 10, 2007

Pikkujoulu

Viime lauantaina vietimme Oupsin pikkujoulua ja olimme sopineet Oupsilaisten kesken pikkujouluvaihdon, jossa parille pisteltiin jotakin pientä kivaa. Sain Marilta ihanan neulatyynyn, lempiväriselle pellavalle pisteltynä ja nimelläni varustettuna :-) Nuo nuppineulat on aseteltu niin kivasti, että en tiedä raaskinko tätä ihan oikeana neulatyynynä käyttää kun menee kuvio sekaisin :-)


Itse tein lahjani Sarille. Päällystin ristipistosydämellä neula/pistelytarvikerasian ja liimasin kannen sisäpuolelle pienen magneettilevyn, jossa voi säilyttää neuloja. (Sarin omassa blogissa on rasiasta paljon parempia kuvia.)


Vaihdoimme Sarin kanssa myös pistellyt kirjekuoret. Myöhästyimme molemmat Stitched mailart -listan marraskuun kirjekuorivaihtoon ilmoittautumisesta ja päätimme tehdä kahdenkeskisen vaihdon. Aiheena oli linnut ja linnunpöntöt. Tässä minun tekemä kuori (Sarin blogista löytyy edelleen parempia kuvia).

Ja tässä Sarin tekemä huippuihana kuori, jonka linnunpönttönapit ovat kuin piste iin päälle!

Lahjojen lisäksi sain nauttia hauskasta seurasta ja ihanista herkuista. Pöytä suorastaan notkui herkkuja, sillä järjestämme aina tapaamiset nyyttäriperiaatteella ja kun kymmenen osallistujaa tuo jokainen jotakin mukanaan, niin tietäähän sen että maha on herkuista pullollaan :-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten kaunis neulatyyny ja tuo kuorikin on tosi kaunis.

Virpi kirjoitti...

Äh, tuo anonyymi olen minä =)
-sähläri Virpi-

Sari kirjoitti...

Kiitos vielä ihanista kuoresta ja rasiasta! :) Jostain kumman syystä suklaat eivät kovin kauaa vanhentuneet rasiassa... ;D

Godelieve kirjoitti...

Lovely cross stitching! You have beautiful pieces on your blog!