maanantaina, lokakuuta 08, 2007

Kuulumisia

Olen ollut päivän kotona pikku flunssapotilaan kanssa, ja pikkuneidin lempikirjan lukeminen ja palapelien tekeminen alkoi jo hiukan kyllästyttää. Siispä olin aivan innoissani kun ovikello soi ja Sari piipahti käymään blogiarpajaisvoitto mukanaan. Sain ihanan paketin, joka sisälsi mm.tämän kuvassa näkyvän lumiukkokoristeen ja hirmu kasan askartelupapereita ym. muuta kivaa pientä askartelutavaraa. Kiitos Sari vielä kerran kivasta lahjasta!!


Hartiatkin on saatettu jumitustilaan ja syynä on tämän lohikäärmeen pistely. Koko tauluun tulee yhteensä kolme lohikäärmettä, joten pidän nyt pienen hartioitten parannustauon ja jatkan sitten seuraavasta lohikäärmeestä. En kertakaikkiaan uskalla pistellä vähään aikaan, sillä päässä huimaa ja näen tähtösiä kun nostan käden/kädet ylös. Taitaa olla verenkierto aika huonona :-(

Pistelylakon aiheuttamiin vieroitusoireisiin on auttanut hyvin Teho-osaston vanhojen jaksojen katselu joka ilta klo 22 Kino-TV:ltä. Olen havainnut erinäisissä blogeissa huokauksia Keanun perään, mutta kyllä George Clooney on mun mielestä enemmän *lääh lääh* eikä Carteria esittävä Noah Wylekään kyllä paha ole ;-)

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihana lumiukkokoriste. Pikaisia paranemisia!

Ulla kirjoitti...

Tosi söpö lumiukko!

Varovaista venyttelyä, kylmävoidetta ja buranaa hartioiden hoitoon :-)

jaanaL kirjoitti...

george on selkeästi numero 2 "lääh lääh -listalla". Kakkonen varmaankin siksi kun ei ole esiintynyt pitkässä mustassa nahkatakissa Matrix-leffoissa :-)

Marika kirjoitti...

Jep,sama listaus täällä kuin Jaanallakin ja ihan samasta syystä !! ;-) Oli se aika ihana vkonloppuna Ocean eleven leffassa jälleen kerran.
Söpö tuo lumiukko-fob ja hieno lohikäärme !!
Toivottavasti pikkuinen paranee pian !!

Henna kirjoitti...

Mä kallistun kyllä tuon Noahin kannalle, se oli musta kaikkein söpöin näyttelijä silloin, kun Teho-osasto alkoi tulla tv:stä.

Maajo kirjoitti...

Hieno lohikäärme ja kiva lumiukko. :) Pikaista paranemista kummallekin!

Emma kirjoitti...

Lumiukkokoriste on ihana ja lohikäärme näyttää hienolta.

Leena kirjoitti...

Oi kun kiva koriste Sarilta! Ja lohikäärme on edistynyt vauhdikkaasti, hieno! Kuulostaa pahalta nuo hartiat... :(

Sari kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit. :) Ja lohikäärme-taulusta tulee aivan ihana!