lauantaina, elokuuta 04, 2007

Roombox

Avainkaapista tehty roomboxini on nyt kalustettu. Mielessä on kuitenkin vielä monta asiaa, mitä siihen voisi lisätä ja mitä voisi parannella. Esim. olen jo suunnitellut siihen uuden tuolin, en ole ihan tyytyväinen tähän nahkalla päällystettyyn tuoliin, koska sen saumat ovat liian paksut ja siksi sen viimeisteleminen oli vaikeaa. Tuolin ohje on Vivienne Boultonin Nukkekotikirjasta.

Lampun tein lääkelasista, puisesta grillivarrastikusta ja napista. Lyhensin vähän lääkelasia ja päällystin sen tapetilla. Maalasin grillitikun ja napin valkoiseksi ja yhdistin osat liimalla. Lopuksi punoin muliinilangasta tapetinsävyisen nyörin ja liimasin sen lampunvarjostimen reunaan.


Pöydän jalka on tehty lankarullasta ja kansi Tiimarista ostetusta puisesta ovaalista kyltistä. Kalenterin printtasin netistä ja teekalusto on ostettu valmiina, kuin myös virkattu laukku.

Näihin mineihin tulee himo ja suunnittelenkin jo seuraavaa roomboxiani!

Here are the furniture I made for my tiny little roombox. I bought the teacup, teapot and the handbag, others are made by myself.


7 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Minusta tuo näyttää kivalta.

Riikka kirjoitti...

Jänniä ovat tuollaiset minit. Lamppu varsinkin ihana!

Heli kirjoitti...

Hei Maria!
Vastasin jo blogiini, mutta vastaan tännekin eli olen hankkinut balsaa lennokkikaupasta Oulusta nimeltä Jr. Hobby. Kannattaa käydä katsomassa! Taidat ollakin kaupan lähettyviltä;)

Paula (prbloom) kirjoitti...

Maria,
My sister would love your tiny little creations! She makes alot of her own! Your's are just beautiful!!

tuula kirjoitti...

Heissan!

Arpaonni suosi sinua...

Leena kirjoitti...

Ihania ne ovat kuvissakin kaikki näpertelyt :)

Tuula kirjoitti...

Kiitos kiitos aivan ihanasta kuoresta ja myös sisällöstä. Olipa niin kauniisti viimeistelty kuori että ei voi muuta kuin mykkänä ihailla. Kortit tulevat todennäköisesti Pasianssi-käyttöön..