perjantaina, heinäkuuta 29, 2011

To do -listaa

Seuraavaksi pistelykehykseen lähtee tämä malli:

Malli on ostettu helmikuussa Pariisista ristipistomessuilta ja sen valmistaja on Nimue, jolla oli myynnissä muitakin aivan käsittämättömän ihania malleja, mutta sain hillittyä itseni ja ostin vain tämän yhden. Olen aina luullut että omistan ihan kattavan kokoelman (= noin tsiljoonaa tokkaa) muliinilankoja, mutta kun aloin etsimään varastoistani tähän sopivia lankoja, löysin vain kolme oikeaa sävyä. Kolme! Onneksi lankakauppa on yhtä lähellä kuin tämä läppäri, jonka ääressä nyt naputtelen :-)

Samoilta messuilta ostin myös tämän kitin, joka on ollut reissutyönä (ja siksi niin tuhannen ruttuinen). Valmistaja on L Atelier d isabelle. Tämän tekeminen on kivaa vaihtelua ristipistoille ja edistyy huomattavasti nopeammin :-)


5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Nimuet on ihania! Mää olen tässä vetäny köyttä itteni kanssa, että saisko aloittaa uusia töitä, vaikka tällähetkellä on 36 työtä kesken. =D Tosiaan hassutusta. Onkos tuo kahvikupin keijukainen Ella? =)

Maria kirjoitti...

Tiäkkö, valitsin ihan sattumalta tämän blogipohjan ja kun siskoni näki tämän niin kysyi samaa, että onko tuo Ellan kuva. En ollut aikaisemmin huomannut yhdennäköisyyttä, mutta sehän on kuin ilmetty Ella!!!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa söpö. En oikein keijuista välitä, mutta tuo on kyllä lajissaan parhaasta päästä.

Ninnu kirjoitti...

Kaunis!

Lennu kirjoitti...

Kaikki Nimuet on ihania tosiaan! Tuo toinen työ on varmasti hauskaa tehtävää.