perjantaina, maaliskuuta 18, 2011

Hiirisampleri

Tämä ristipistotyö on valmistunut jo jonkin aikaa sitten mutta olen ollut patalaiska blogin päivittämisessä. Hyi minua! Yksi lieventävä asianhaara on toki ollut kameran laturin hukkaaminen :-( Laturi on edelleen hukassa mutta onneksi omistan nyt puhelimen, jossa on ihan kelpo kamera.


Kehykset ovat suunnitteilla, tuunaan vähän kirpparilta ostetun taulun kehyksiä. Voi olla että menee tovi ennen kuin ne ovat valmiit. Elämässäni tuntuu olevan nykyään niin paljon muutakin tekemistä kuin käsitöitä...

Käykää kuitenkin sillon tällön blogiani vilkaisemassa, kyllä tänne aina joskus jotain uutta juttua ja kuvaa tulee :-)

8 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Joo, käydään vilkuilemassa =) Kivannäköisen hiirisamplerin oletkin pistellyt.

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Tuo on ihana malli! :)

MariJ kirjoitti...

Onpa ihana pistely! :) Mulla onkin koko päivän pyörinyt päässä vanha loru: "Hiirulaisen hieno maja oli vanha kenkäraja, siellä hiirulainen eli, pienoisiaan paimenteli, antoi maitoa ja pullaa, lauloi illoin tuutilullaa." :) Sopisi hyvin tuohon sinun pistelyysikin. :)

Heli kirjoitti...

Söpöä! :) Ja pakko myöntää että yllätyin kun google readerissa näkyi että täällä on uusi päivitys. :D Mutta onneksi se readeri jaksaa aina tarkistaa myös harvakseltaan päivittyvät blogit, ei mene tämmöiset söpöydet ohi.

Ritva kirjoitti...

Härreguud, ihan nyt jo oot saanut päivitettyä blogia! Nuo hiirulaiset on kyllä söpöjä!

Anonyymi kirjoitti...

Ui, kun on söpö :)

Maajo kirjoitti...

Toi on kyllä upea! :)

Mia kirjoitti...

Ai kuinka ihana - jossain lehdessähän tuo malli on ja "joskus minä tämänkin pistelen"-listallani :) Kiva nähdä valmiina :D