maanantaina, toukokuuta 18, 2009

Raaps!

Koska en voi esitellä ristipistojen saralla mitään uutta, esittelen viimeisimmän projektini:


Viime viikonlopun aurinkoiset päivät istuin pihalla ja raaputtelin maalikerroksia vanhasta "perintöpöydästä". Maalinpoiston jälkeen pöytä on tarkoitus maalata jollakin vaalealla sävyllä.


Kuvittelin maalinpoiston olevan ihan helppo homma kunnes ilmeni, että pöydässä on yhteensä viisi maalikerrosta... viimeisin niistä, kirkkaan vihreä, on maalattu joskus 70-luvulla.


Onneksi maalinpoistoaine on tosi tehokasta! Muuten olisi mennyt jo hermot :-) Maalin raaputus on terapeuttista hommaa (suosittelen kaikille stressaantuneille!) ja on ilo nähdä että edistystä tulee, vaikkakin hitaasti.

5 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Onpa kauniin mallinen pöytä, viimeinen maali on kyllä karsee, onneksi saat sen poistettua !

Tuula kirjoitti...

Itse olen harrastanut maalinpoistoa malttamattomalle luonteelleni tunnusomaisesti kuumailmapuhaltimella...:) Onnistuu se sekin, mutta varuillaan pitää olla ettei katoa koko mööpeli savuna ilmaan.:) Ihana pöytä!

Minna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Meilläkin odottaisi kahdeksan tuolia ja iso pöytä vastaavaa käsittelyä. Ja lipastokin. Niissäkin taitaa olla just tuota samaa vihreää ja liuta muita maalikerroksia!

Mari kirjoitti...

Tsemppiä rapsutukseen! Minusta ei varmaan tuohon olisi... ;) Sen sijaan minä voisin kyllä ottaa itselleni vaikka vihreän pöydän. :D

Lennu kirjoitti...

Tuleepa mieleen ne meidän nikkarointiajat, sinä sitten aina jaksat näitä puutöitä! Ihana pöytä :)