lauantaina, joulukuuta 13, 2008

Oupsin pikkujoulu

Tänään vietimme Oupsilaisten kesken pikkujoulua. Meitä taisi olla yhteensä neljätoista pistelijää samassa tilassa, joten voinette kuvitella sen naurun ja räpätyksen määrää :-)

Samalla kun tapasimme, vaihdoimme jo perinteeksi tulleen Opsilaisten pikkujouluvaihdon lahjat. Sain tämän iiiiiiiiihanan seinäkoristeen plus tsiljoona muuta upeaa lahjaa (mm. enkeli-muki, kaksi enkelikoristetta ja karkkia) Annelta. Anne hemmotteli minua kyllä niin ylenpalttisesti näillä lahjoilla että tällä pärjää ainakin seuraavaan jouluun saakka :-) Kiitos Anne hurjasti, ihan turhaan terssasit! (Käänös Anne-Suomi -sanakirjasta: terssata=stressata.)Itse tein vaihtoni Marikalle. Kun näin tämän mallin, tiesin heti että tämä on SE OIKEA malli jouluvaihtoon. En ole itse mikään hirveä jouluhörhö, joten näitä sydämiä oli kiva pistellä :-) (Tuossa linkkaamassani blogissa oli linkki tähän ilmaismalliin, mutta en nyt enää löydäkään sitä, joten en voi laittaa sitä tähän. Ehkä joku ranskankielentaitoinen osaa lukea, mihin se on siirretty.)

7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Isot kiitokset sinulle tästä päivästä! Oli kiva tavata taas sinut ja muut! Saamasi taulu on kyllä upea! Jään odottamaan jonkun ranskan kielen taitoisen kertovan että mistä löytyy tyo Marikalle pistelemäsi kaunis malli :)

Johanna kirjoitti...

Minäkin haluan tuon kauniin kauniin sydänmallin minkä pistelit Marikalle. Jään odottamaan jos joku ranskantaitoinen osaisi kertoa mille sivulle tuo kyseinen malli on siirretty, jospa sitä kautta saisin tuon mallin. Teen taatusti tuon itselleni... niin ihana ja mun näköiseni!

Johanna
http://onni71nen.vuodatus.net

Virpi kirjoitti...

Ihana tuo saamasi taulu ja ihanasti viimeistelty tuo sinun pistelemä tyyny.

Ulla kirjoitti...

Wau! Nuo ovat molemmat ihania!

Marja-Liisa kirjoitti...

Aivan ihkun vaihdon sait Annelta ja ihanan teit myös Marikalle. Se ilmaismalli on "arkistoitu" ja käsittääkseni sitä ei enää ole siellä blogissa saatavana.

Srinity kirjoitti...

Voi miten hienoja vaihtoja!

Isabelle kirjoitti...

I love the way you've made it. It looks so plump !
Very cute