sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Tuunattu kalenteri

Inspis iski ja sen seurauksena kalenteri sai uudet kannet. Tykkään kovasti aikaansaannoksestani ja onhan se leuhkaa kun on kalenteri, jollaista ei ole kellään muulla! Etukannen tagiin laitan vielä jonkinlaisen eyeletin mutta en viitsinyt alkaa paukuttamaan sitä kiinni nyt kun lapsoset ovat unten mailla :-)


Kalenteria oli kiva tuunata kun tilaa oli vähän enemmän kuin ATC-korteissa. Hmm... tästä ei taida olla kovin pitkä matka decoihin...

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onpas hieno! :) Mulla lukee kalenterissa tylsästi vaan "OAJ"... ;) Pitäisköhän sitäkin tuunata vähäsen...? Joskus minäkin tuunasin kalenteria, kun oli sellainen Timexin iso ajanhallintajärjestelmä, jonne sai vaihtaa aina uudet kalenterisivut seuraavana vuonna. Siihen ihan vain kontaktimuovin avulla liimailin kuvia, mutta ne taisivat ajan myötä lähteä sitten irti. Missähän lie koko Timex nykyään... ;)

Olipa muuuten söpöt vaippapöksyt edellisessä postauksessa! :)

Sari.i. kirjoitti...

Tuohan oli kiva idea!

Anne kirjoitti...

Vitsi, että houkuttelevan näköinen kalenteri. Olen minäkin joskus kalentereita koristanut, ja nyt houkuttaa myös... Mutta minä aion niin paljon ja saan aikaiseksi niin vähän. =) Kuulunee tähän vanhenemiseen... ;) Ihana tuo korttikin. Käyn täällä aina ihastelemassa sinun kortteja. =)

Miia kirjoitti...

vitsi hei,toihan on makee!! Tosi kivan näkönen=)

henna kirjoitti...

Tosi persoonallisen ja kivan näköinen kalenteri.

Vanilla kirjoitti...

Hei ystäväiseni ja iso kiitos! Paljastava lähetys saapui tuossa hetki sitten ja heti piti saada kone auki ja tulla katsomaan, että kuka kumma minulle on postia lähetellyt! Blogisi on minulle aivan uusi tuttavuus ja hienoltahan täällä näyttää! Aivan ihanat nuo kalenterin tuunatut kannet!
Kiitos tästä Satcy-kierroksesta ja mukavista yllätyksistä! Maanantaina laitan sinulle tulevat kortit postiin. :)