sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Ristipisteltyä/Cross stitched

Haa! Toisin kuin eräät nimeltämainitsemattomat Oupsilaiset lauantaina vihjailivat, blogini ei olekaan muuttunut ihan täysin ATC-blogiksi :-)

Lauantaina tapasimme siis Oupsin tyttöjen kanssa ja tapaamisessa sain kipinän tehdä kaaaaauan sitten aloittamani biscornun loppuun. Pistelin saksikoristeeksi päätyneen biscornuni vaihtuvavärisellä silkkilangalla yhden yli, mallin löysin täältä.

I finally finished this biscornu I have been stitching for a loooong time. I found the pattern from here.

8 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Siitähän tuli kaunis! Tuo lanka on kyllä upean näköistä. Ja hauska on nähdä täällä ristipistoja ;)

Leena kirjoitti...

Mahtavaa, jipii jipii, ristipistoja täällä :) Voi miten IHANA, tosi kaunis biscornu siitä tuli! Sitkeästi jaksoit kyllä tehdä tuota, hurjasti siihen tuli pieniä pistoja. Kivakiva kun laitoit kuvan näin pian!

Marika kirjoitti...

Siis mitä ?!? Sullahan oli se eilen vielä ihan kesken ! Siitä tuli kyllä ihan älyttömän upea nyt koottuna. Niin ja kiva luekella tosiaan näistä pistelyistä kun en urpona tajua noista korttikutuista mitään. :-)

Sari kirjoitti...

Wau, sähän äkkiä kokosit sen! Ja tuli nätti ku mikä! :)

tuula kirjoitti...

Voi, siitä tuli aivan ihana!

Ritva kirjoitti...

Hyvä Maria ! Siitä tuli tosi kaunis, onneksi olkoon ! Ja sitten lohikäärmeet pitää päästää irti...

Anne kirjoitti...

Terppa! Ihanan Biscornun olet tehnyt. Minunkin pitäsi tuollainen tehdä, ei tietty ihan samanlaista. ;) Mutta kannattaisi varmaan ensin hankkia Biscornun arvoiset sakset. ;) Siis minun. =D Terkkui siis Kellosta. =)

Emma kirjoitti...

Kaunis.