lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Tilkkukankaita/ Quilt fabrics

Viime keskiviikkona tilkkukurssille tuli vierailemaan PeeKaan Paula, joka esitteli meille ihanaakin ihanampia tilkkukankaitaan. Olisin voinut ostaa vaikka kaikki kankaat häneltä, mutta hillitsin itseni ja ostin vain nämä neljä. Olen menossa Oulun Kädentaitomessuille viikon päästä ja voin ostaa sieltä lisää näitä kankaita jos tuntuu, että nämä neljä palaa eivät riitäkkään :-)

Last wednesday we had a visitor in our Quilting course, she was Paula from PeeKaa. She sold us lovely pieces of quilting fabrics. I bought only four pieces, but if I´ll need more I can buy them from the Craft exhibition we are having here in Oulu next weekend :-)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei
vihdoinkin joku toinenkin on löytänyt PEEKAAN. hänellä on ihania kankaita. mietin vain mistä olet kotoisin kun paula on tilkkukursseilla teille ollut esittelemässä. ootko oulusta?

terkuin Pirjo;99

Anonyymi kirjoitti...

Pirjolle tiedoksi, että oululainen olen :-)

Maria

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tiedätkö, onko alkamassa jotain vaihtoja tai muuta vastaavaa, johon voisi osallistua (esim. teidän viime loppuvuoden Salainen Ristipistoystävä). Laitatko viestiä mun SNY:tä varten avaamaani osoitteeseen, koska omani on päivittäin tukossa). Kiitos! sala.kaveri@luukku.com