maanantaina, huhtikuuta 24, 2006

Suunnitelmia...

Ella-neiti on oppinut ryömimisen alkeet, joten käsityöntekoaikani on vähentynyt romahdusmaisesti. Jotakin olen kuitenkin saanut valmiiksi: ristipisto-helmityö on nyt kehystystä vaille valmis (laitan kuvan sitten kun siinä on ne kehykset).

Suuria suunnitelmia ehdin kuitenkin tekemään samalla kun häärään lattialla Ellan kanssa. Hyvin suunniteltuhan on kuin puoliksi tehty ;-) Päässä pyörii monenmoisia laukkumalleja laukkuvaihtoa ajatellen. Pitäisi kyllä pikkuhiljaa alkaa toteuttamaan niitä suunnitelmia ettei laukun teko jää viimetinkaan.

Jostakin pitäisi saada inspis myös vaippojen ompeluun. Ella kasvaa ja vanhat vaipat alkaa käydä pieniksi, mutta en millään jaksa alkaa ompelemaan uusia, vaikka kankaatkin ovat valmiiksi ostettuina. Felted mommyn ompelemat ihanat vaipatkaan eivät saaneet käynnistettyä ompeluinnostusta täälläpäin. Jospa se inspis tulee sitten kun miehellä on seuraava vapaapäivä ja hän ehtii viihdyttämään Ellaa jolloin minä ehdin ompelemaan :-)

1 kommentti:

Stina kirjoitti...

Hei! Kiitos puumerkistä blogissani. Taidan arvata, kuka olet. Pitkään piti kyllä miettiä, käsitöiden teko auttoi kyllä paljon asiaa. Onko Annalla pikkuveli, jonka nimi alkaa J:llä? Toitte meille Saran synnyttyä pari isoa laatikollista vaatteita? Jos nämä eivät osu kohdilleen, niin sitten tarvitsen kyllä lisävinkkejä ;)