perjantaina, heinäkuuta 29, 2011

To do -listaa

Seuraavaksi pistelykehykseen lähtee tämä malli:

Malli on ostettu helmikuussa Pariisista ristipistomessuilta ja sen valmistaja on Nimue, jolla oli myynnissä muitakin aivan käsittämättömän ihania malleja, mutta sain hillittyä itseni ja ostin vain tämän yhden. Olen aina luullut että omistan ihan kattavan kokoelman (= noin tsiljoonaa tokkaa) muliinilankoja, mutta kun aloin etsimään varastoistani tähän sopivia lankoja, löysin vain kolme oikeaa sävyä. Kolme! Onneksi lankakauppa on yhtä lähellä kuin tämä läppäri, jonka ääressä nyt naputtelen :-)

Samoilta messuilta ostin myös tämän kitin, joka on ollut reissutyönä (ja siksi niin tuhannen ruttuinen). Valmistaja on L Atelier d isabelle. Tämän tekeminen on kivaa vaihtelua ristipistoille ja edistyy huomattavasti nopeammin :-)


Kirjakauppa

Lomalla on tullut näköjään tehtyä muutakin kuin vetelehdittyä, tässä todistusaineistoa:

Nyt pitäis uskaltautua Ikeaan ostamaan tälle samanlaiset kehykset kuin muutaman vuoden takaiselle "The tea room":lle. Siinä tuppaa vaan usein käymään niin, että kun lähtee hakemaan jotain viiden euron juttua, niin kohta on kärryt täynnä tarpeetonta tavaraa ja lasku sata euroa...


sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2011

Reissutyö

Jotakin on sentään tapahtunut käsityörintamalla! Sain valmiiksi reissutyöni, Debbie Mummin mallin mukaan tehdyn koriliinan. Tämä oli siksi hyvä reissuprojekti, koska liina on aidakangasta (jolle en kyllä tykkää liiemmin muuten pistellä) ja siis helppoa pisteltävää autossa tai junassa.

Liinan olisi voinut vaikka silittää ennen kuvausta, mutta koska nyt on kesäloma niin ei viitsi moisiin turhanpäiväisyyksiin alkaa :-D