torstaina, syyskuuta 25, 2008

Kortti työkaverille

Työkaveri siirtyi uuteen työpaikkaan ja lisäksi aloittaa uuden työn ohessa opiskelut ammattiin, josta on pitkään haaveillut. Läksiäislahjan kaveriksi piti saada kortti ja tällainen syntyi:

Oli kiva askarrella pitkästä aikaa paperista, ehkäpä tässä pikkuhijaa herää taas ATC-innostus, joka on ollut tovin hukassa.

sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

Kissamaista ;-)

Tämän kissan pistelin heti ensimmäiseksi kun jäin kesälomalle, mutta koska se oli osa megasuurta yllätystä, en ole voinut näyttää kuvaa blogissani aikaisemmin. Kissaa oli ilo pistellä, se oli jotenkin niin yllätyksen saajan, Lennun, "näköinen". Lennu on huippukiva ja aina niin ihanan positiivinen ja iloinen ihminen. Lisäksi häntä voisi kyllä sanoa myös yhdeksi Oupsin "moottoreista". Voitteko kuvitella että kaikki nämä ominaisuudet voivat kuulua yhdelle ja samalle ihmiselle!


Ehkä oletkin jo Lennun blogista lukenut, millaisen "pienen" synttäriyllätyksen me Oulun seudun pistelijät teimme Lennulle. Jos et ole vielä Lennun blogiin kurkannut niin suosittelen, siellä on ihana postaus Ritvan kokoamasta upeasta kissa-aiheisesta tilkkupeitosta, johon tämäkin kissa-tilkku päätyi. Onnistuimme pitämään projektin salassa (mikä oli kyllä suoranainen ihme!) ja yllättämään Lennun aivan täydellisesti :-)

sunnuntaina, syyskuuta 07, 2008

Mökkisukat

Olen pitkästä aikaa neulonut ja juuri siitä syystä tein ihan perussukat. Lankana oli Titityystä tilattu Regia. Tarkoitus oli tehdä mökkisukat, mutta eihän näitä raaski mökille viedä. Nämä ovat tällä hetkellä mun lempparisukat, joita pidän jalassa joka ilta, vilukissa kun oon :-)


Mökistä puheenollen, tässä pikku kurkistus Tassulaan:


Sisustus on vielä pahasti kesken, mutta tämän nurkan mökistä voi vilauttaa. Periaatteenamme on, että kaikki mitä mökille hankitaan, on kierrätetyä tai ainakin halpaa. Mikään luksusmökki Tassulasta ei tule ikinä :-) Kuvassa näkyvä tuoli, hylly, kaikki lasipurkit ja teepannu ovat kirpparilta. Verhot ovat vanhat kotikäytöstä poistetut ja nuo sydännaulakot ovat häälahja ystävältä.


Tikka-ompelukonekin sai uuden nahkaremmin viime viikolla. Remmi oli saman hintainen kuin koko ompelukone, mikä tarkoittaa sitä että joko kone oli älyttömän halpa tai remmi hirmu kallis ;-)